2012. február 21., kedd

Nagy nap a mai :)

Nagy nap a mai :) Ma van Manu első hivatalos "köz"szereplése, azaz a farsang. A korábbi kettőnél - ami pontosan egy karácsonyi műsor volt és egy gondozó néni búcsúztató - nem sikerült valami jól. Beteg volt. Aztán mikor belecsöppent szegény a zsibongásba, lázas készülődésbe nem tudta mihez kezdjen a helyzettel és eltörött a mécses. A mostani szereplésüket is lázas készülődés előzte meg. Itthon nem nagyon mutatta meg a produkciót így extra nagy adag kíváncsisággal várom :)
Mellesleg zárójelben jegyzem meg, a kisasszony által megrendelt tütü-szoknya, melyet jómagam készítettem nagy lelkesedéssel kikerült a repertoárból... helyette maradt egy tündéri tündérke jelmez :) Nem, baj a lényeg, hogy jól sikerüljön a nap :)
Ez a nap városunkban is a farsangolás jegyében telik el, ma van ugyanis a Megyei és Városi Farsang, és nem utolsó sorban ma van Húshagyókedd is! Ezzel pedig kezdetét veszi a 40 napos húsvéti nagyböjti időszak :)

Mosolygós, napsütéses szép napot kívánok:)

Ölelke,

Darinka

1 megjegyzés:

  1. Csak reménykedni tudok abban, hogy a a farsangolás napján nagyon sok örömben, mókában és kacagásban volt részetek!:-)

    VálaszTörlés